Klarte ikke løgndetektor

1. céltalan szórakozás, ún. "butaságok" (gyakran bennfenntes, emiatt élvezhetetlen jelleggel)___________ 2. hasznos rész: yves/ív nyelvlecke: elmélet az alapoktól. yves/ív -ABC, dialógusok, olvasmányok igény szerint. feladatgyűjtemény tervbe véve. , valamint: "Mi is az az yves/ív?" -egy kis történelem, a kezdetektől napjainkig. Tagok, szimpatizánsok, élő beszélők névsora____________ 3. papagájkultusz

Saturday, September 10, 2005

trondheim city - elozetes




na, hat en ide megyek. egy kis hangulati izelito, tessek velem egyutt rezegni!

es, ahogy mar az elozo bejegyzes commentjeinel kifejtettem, tovabbra sincs semmi hir, se osztondijrol, se a helyrol, ahol lakni fogok. probalok ugyesen szorfolni es kideriteni mindenfelet, marmint a helyrol, merthogy az osztondijamrol nyilvan nem tudok. de csak annyit tudtam meg, h agynemut havi szaz koronaert kell berelni. koszontuk. kicsivel tobb a semminel, ho, nem iga'? meg itt egy kep a lakohelyrol:

meg az eszaki fenyrol a lakohely folott, novemberben (akkor tehat en is latni fogom, jéééééééé!), ime:

VIM ZSIMMI, MI?

6 Comments:

  • At 4:00 AM, Blogger Salamonz said…

    orulet anyukam, ez tiszta orulet!
    hely meseszep, ejjen! ugye azert nem kenyszeritik a hid ala ezek diszno norvegok? magaval izgulok!
    csok
    sne

     
  • At 1:12 AM, Blogger iszting said…

    koszonom empatiajat, hir tovabbra sincs, dehat hetvege van, es kulonben is, a remeny hal meg utoljara.

     
  • At 1:42 AM, Blogger iszting said…

    srac, a maga wow-ja tobbet mond ezer szonal!:-)

     
  • At 5:06 AM, Blogger Virtualista said…

    Meseszép helynek tűnik. Van már hír?

     
  • At 5:50 AM, Blogger iszting said…

    no, akadt hir, de nem am az en kontaktpersonomtol, nem biza', tole aztan tenyleg mehetek a hid ala, hanem norveg komam, kirsten mindent jol kideritett nekem, hat ah es oh, az a no egy tunder, pl. mikor kisult, h nincs abban az apartmanban semmi, se egy bogre, se egy labos, se egy agynemu, vinni kell, vagy ott venni, akkor o aszondta, don't worry, mire jovok, o majd jol berendezi nekem a sajat folosleges cuccaival.
    azt hiszem, nem igazan tehetnem meg, h most ide irogatok, konkretan inkabb fejvesztve kene rohangalnom elintezetlen dolgaim utan, juhe! megyek is, es asszem, nyitok a napokban egy uj blogot, de meg nem tutko.
    aldja meg magukat a jo isten:i

     
  • At 7:01 AM, Blogger Virtualista said…

    Pont azt akartam írni, hogy pang a blogpiac mostanság, de örülök, hogy itt ilyen jó hír fogadott. Hát akkor kalandra fel Iszting asszony, és a valami áldja meg, ami vigyáz ránk folyton-folyvást!

     

Post a Comment

<< Home